بلاگ

40 ایده کسب و کار اینترنتی پولساز + مشاوره رایگان

ایده کسب و کار

40 ایده‌ کسب و کار اینترنتی پولساز + مشاوره رایگان بوم مهارت

 40 ایده کسب و کار اینترنتی را در این مقاله به شما معرفی می کنیم و با مشاوره بوم مهارت شما می‌توانید بدون سرمایه (با سرمایهٔ خیلی کم)، از طریق اینترنت برای خودتان درآمدزایی داشته باشید.
حتی اگر فرصت کافی برای گشتن به دنبال شغل متناسب با شخصیتتان را ندارید ، میتوانید از مشاوره‌ی رایگان بوم مهارت برای گرفتن ایده کسب و کار استفاده کنید . ما تا زمان رسیدن به درآمد عالی از حرفه‌ی مورد علاقه‌تان ، در کنارتان خواهیم بود.


این مقاله مناسب چه کسانی است؟


• دانشجو یا دانش آموزانی که به دنبال کار نیمه وقت هستند.
• کارمندانی که به دنبال شغل دوم ساده و پردرآمدند.
• خانمهای خانه‌داری که میخواهند کسب و کاری برای منبع درآمد یا پس‌اندازی برای خود داشته باشند.

در این مطلب می‌خوانید:
• راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی موفق چگونه است؟
• معرفی 40+ ایده‌ی کسب و کار اینترنتی پردرآمد.
• چطور یک شغل اینترنتی خوب پیدا کنیم؟
• 5 ویژگی یک کسب و کار اینترنتی موفق.

 

راه اندازی یک ایده کسب و کار اینترنتی موفق چگونه است؟

قدم اول: قبل از راه‌ اندازی ایده کسب و کار اینترنتی، خودتان را بشناسید

فرض کنید شما فردی ریسک‌پذیر و خلاق باشید و بخواهید در یک شرکت به‌عنوان حسابدار، کارهای روتین روزانه را انجام دهید. یا مثلا به هنر علاقه داشته باشید و الان در یک شرکت فنی مشغول به کار باشید. چه اتفاقی می‌افتد؟ احتمالا، بعد از مدتی دچار خستگی و بی‌انگیزگی می‌شوید.

بیایید در همین قدم اول با خودمان روراست باشیم و ببینیم آیا کسب و کاری که می‌خواهیم شروع کنیم همانی است که همیشه دلمان می‌خواسته؟ منظورم این است که صرفاً هدفمان را پول درآوردن نبینیم. سعی کنیم کاری را شروع کنیم که با روحیات و علاقه‌های شخصی ما سازگار باشد. علاقه ؛ موتور محرک ما برای ادامۀ مسیر است. اگر به کسب و کار خود علاقه نداشته باشیم، بعد از مدتی ممکن است با وجود درامد خوب، دیگر دل و دماغ کار کردن را نداشته باشیم. 

پس بهتر است که قبل از شروع ایده کسب و کار ، علایق و سلیقه‌های شخصی خودتان را بسنجید و بعد از اینکه خودتان را شناختید، تصمیم بگیرید که کار کردن در کدام زمینه برای شما بهتر است. راه اندازی یک صفحۀ هنری یا یک فروشگاه اینترنتی با کلی محصول مختلف یا وبلاگ تخصصی؟ خبر خوب این است که میتوانید به کمک مشاوره‌ی رایگان بوم مهارت برای پیدا کردن علاقه‌ی خود روی ما حساب باز کنید و از آن به درآمد اینترنتی برسید.

اگر هنوز تصمیمی دربارۀ ایده کسب‌وکار مورد علاقه‌تان نگرفته‌اید، پیشنهاد می‌کنم این سوالات را از خودتان بپرسید تا به نتایج بهتری برسید:

  • من چه مهارت‌هایی دارم؟
  • چه چیزی در من باعث ایجاد شور و اشتیاق می‌شود؟
  • در چه زمینه‌ای تخصص دارم و میتوانم یک ایده کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنم؟
  • چقدر حاضرم خرج کنم؟
  • چقدر سرمایه لازم دارم؟
  • سبک زندگی من به چه شکلی هست؟
  • چه اولویت‌ها و ارزش‌هایی در زندگی دارم؟
  • اصلاً آمادگی شروع ایده جدید را دارم؟

 

قدم دوم: ایده کسب و کار اینترنتی خود را پیدا کنید.

  • کنجکاو باشید

به دنبال آنچه در سراسر جهان می‌گذرد باشید، موضوعات داغ در وبلاگ‌های معروف و پورتال‌های خبری را دنبال کنید و روزانه 30 دقیقه برای این نوع فعالیت‌ها وقت بگذارید. درباره استارت ایده کسب و کار  اینترنتی که فعال هستند و رو به رشدند، اطلاعات جمع کنید. جمع‌ کردن اطلاعات و آگاه شدن وقت زیادی نمی‌برد، اما می‌تواند به شما در شناخت صنعت و نوآوری‌های موجود در آن کمک کند.

 

  • روی یک مشکل متمرکز شوید

ایده‌ کسب و کار های موفق آن‌هایی هستند که یک مشکل را حل می‌کنند. با مشکلاتی که مردم در زندگی روزمره با آن روبرو هستند آشنا شوید. با خانواده و دوستان در مورد مشکلات آن‌ها در مورد کار، ورزش، لباس‌هایشان، غذا و هر مسئله دیگری که دارند، صحبت کنید و به مشکلات و مسائل خود فکر کنید. آیا در زندگی شما همه‌ چیز عالی است؟ احتمالاً مواردی وجود دارد که دوست دارید آن‌ها را اصلاح کنید یا تغییر دهید. در مورد آن‌ها فکر کنید شاید نقطه‌ی خوبی برای شروع کسب و کار اینترنتی شما باشند.

 

  • جست‌وجو کنید

وب گردی می‌تواند راهی عالی هم برای سرگرمی و هم یافتن ایده‌  های کسب و کار جالب باشد. از وب‌سایت‌های سرگرم‌کننده پرطرفدار، پلتفرم‌های پرسش و پاسخ، انجمن‌های محبوب بازدید کنید و روند رسانه‌های اجتماعی و آنچه مردم درباره آن‌ها صحبت می‌کنند را ببینید. موضوعات داغ بحث‌ها و پست‌های محبوب در شبکه‌های اجتماعی چیست؟ همه این‌ها می‌تواند منبع خوبی از ایده‌ها باشند.

 

  • بیشتر سفر کنید

سفر یکی از هیجان‌انگیزترین و مؤثرترین روش‌ها برای الهام گرفتن و ایجاد ایده برای تجارت است. از کشورها یا شهرهای مختلف دیدن کنید، با افراد جدید ملاقات کنید، با فرهنگ‌های مختلف آشنا شوید و وقت خود را به گشت‌وگذار اختصاص دهید. سفر مثل یک‌ نفس تازه در زندگی روزمره است. سفر را بخشی از سبک زندگی منظم خود کنید. برنامه‌ای تنظیم کنید، به‌عنوان‌مثال، هرماه از یک شهر یا کشور جدید بازدید کنید. خواهید دید که چقدر خلاقیت در شما ایجاد می‌شود. در طول سفر ایده‌های نابی برای شروع یک کسب و کار اینترنتی به ذهنتان خطور میکند.

 

  • ایده‌ کسب و کار قدیمی را تجزیه‌ و تحلیل کنید

چرا باید ایده جدید اختراع کنید در حالی‌ که می‌توانید از ایده‌های قدیمی و آزموده شده استفاده کنید. ایده‌های عملی شده قبلی را عمیق‌تر تحلیل کنید و به فرصت‌های تغییر و بهبود آن‌ها بیندیشید. اما فراموش نکنید که شما اجازه ندارید ایده دیگران را کپی کنید. این نوع ایده‌ها به‌ سختی موفق می‌شوند. تحقیق کنید و نظرات مشتریان را درباره محصول یا خدمات موجود بخوانید. سعی کنید بفهمید که چه چیزهایی از دست‌ رفته است و چگونه می‌توان این محصول را به چیز بهتری تبدیل کرده و کسب و کار اینترنتی خود راه استارت بزنید.

 

این دقیقاً همان رویکردی است که دبلیو چان کیم و رنه مابورنیا در کتاب استراتژی اقیانوس آبی توصیف می‌کنند. این کتاب توضیح می‌دهد که چطور یک محصول منحصر به‌ فرد ایجاد کنیم که قابلیت رقابت نداشته باشد. اگر به فکر راه‌اندازی کسب و کار هستید، واقعاً خواندن این کتاب را به شما توصیه می‌کنم.

 

  • کتاب‌های تجاری بیشتری بخوانید

درباره نقش کتاب لازم است بگویم که کتاب‌های خوب منبع شماره یک الهام و دانش هستند. خواندن به شما کمک می‌کند که بفهمید از کجا باید شروع کنید. کتاب به شما کمک می‌کند درس‌های زیادی یاد بگیرید، ایده‌های کسب‌وکار جدید بیابید و روش‌های پیاده‌سازی آن‌ها را بفهمید. کتابهایی مثل استارت آپ ناب نوشته اریک ریس ، استراتژی اقیانوس آبی نوشته دبلیو چان کیم و رنه مابورنیا. در روند شروع کسب و کار اینترنتی کتابها میتوانند مهمترین منابع الهام باشند.

یافتن ایده ی کسب و کار اینترنتی

قدم سوم: پیش از راه‌ اندازی ایده کسب و کار اینترنتی تحقیقات بازار را انجام دهید.

بعضی‌ها فکر می‌کنند همین که ایده را پیدا کردند کار تمام است و می‌توانند خیلی زود آن را عملی کنند. اما شتاب‌زده عمل کردن هیچ‌وقت خوب نیست! شما باید قبل از هر اقدامی در کسب و کار اینترنتی خود راجع به بازاری که انتخاب کرده‌اید تحقیق کنید. یکی از راحت‌ترین و مطمئن‌ترین روش‌ها برای انجام تحقیقات بازار (خصوصاً برای راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی) استفاده از ابزار تحقیق کلمات کلیدی kwfinder و keywordtool است.

این ابزارها به شما کمک می‌کند، تا بفهمید مردم چقدر در مورد کلمات کلیدی نزدیک به کسب‌ و کار احتمالاً اینترنتی شما در اینترنت جستجو کرده‌اند. بله! شما می‌توانید با استفاده از این ابزار آماری را بر اساس تعداد جستجوی ماهیانه و نمودار جستجوی سالیانه به‌دست آورید. سپس با کمی مقایسه و بررسی متوجه می‌شوید که ایدۀ کسب و کار شما در اینترنت موفق خواهد شد یا نه. 

 

قدم چهارم: محصول را تهیه و قیمت‌گذاری کنید.

قیمت گذاری روی محصول، استراتژی‌های مختلفی دارد که با توجه به شرایط بازار، قیمت رقبا و ارزشی که محصول‌تان از یک روش مناسب استفاده می‌کنید. مثلاً اگر تازه‌کار هستید و می‌خواهید در بازار نفوذ کنید، بهتر است ابتدا با قیمتی کمتر از حد معمول بازار شروع کنید. چرا؟ چون با این کار می‌توانید مشتریان جدید را جذب کنید. بعد از مدتی که مشتریان خود را جذب کردید، می‌توانید استراتژی قیمت‌گذاری خود را تغییر دهید. فقط این نکته را فراموش نکنید: در شروع هر نوع کاری خصوصا کسب و کار اینترنتی مهمترین چیزی که باید به‌دست آورید، اعتماد مشتریان است.

 

قدم پنجم : بعد از راه‌اندازی ایده کسب و کار اینترنتی، بازاریابی آنلاین را شروع کنید.

با گسترش فضای وب و استفاده مردم از دنیای اینترنت، کسب‌ و کار های اینترنتی بسیاری از انواع بازاریابی دیجیتال جهت گسترش برند خود استفاده می‌کنند تا از این طریق کاربران بسیاری را با محصول و خدمت خود آشنا می‌کنند. روش‌های زیادی برای به‌کارگیری بازاریابی آنلاین وجود دارد که از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به ایمیل مارکتینگ، بهینه‌سازی موتور جستجو، شبکه‌های اجتماعی، تبلیغات آنلاین و … اشاره کرد. هدف این است که وقتی کاربر در حال مطالعه، خرید، جستجو کردن، گپ‌وگفت در شبکه‌های اجتماعی و … در فضای اینترنت است، با کمک بازاریابی آنلاین توجه او را به خود جلب کنید و بازدیدکننده‌ی وب‌سایت خود را به مشتری تبدیل کنید.

معرفی 40+ ایده‌ کسب و کار اینترنتی پردرآمد

[supsystic-tables id=1]

 

چطور یک ایده کسب و کار  اینترنتی خوب پیدا کنیم؟

۱. رزومه‌ی کاملی را برای خود تنظیم کنید

برای پیدا کردن کار به صورت آنلاین سعی کنید رزومه‌ی کاملی را برای خودتان تهیه کنید. پیش از آن‌که برای موقعیتی درخواست بدهید، رزومه‌تان را تکمیل و خودتان را به‌ صورت اجمالی معرفی کنید. رزومه باید شامل سابقه‌ کار و روابط کاری کنونی شما باشد. پس از تنظیم و تکمیل رزومه، آن‌ را در فایلی با‌ عنوان «رزومه» به‌ همراه تاریخ سال جاری و نام و نام‌خانوادگی‌تان ذخیره کنید؛ در این‌ صورت، کارفرمایان به‌راحتی شما را پیدا می‌کنند.

 

۲. صفحات کاربری خود را در برنامه‌های مجازیِ جست‌و‌جو مشاغل به‌روز کنید

بسیاری از کارفرمایانی که در جست‌و‌جوی نیروی کار هستند، ترجیح می‌‌دهند به‌ جای خواندن رزومه‌ی شما، پروفایلتان را در اپلیکیشن‌های کاریابی بررسی کنند. صفحه‌ی کاربری شما باید به‌روز باشد؛ علاوه بر این، مطمئن شوید مطلب یا تصویری نامناسبی را منتشر نکرده‌اید که کارفرما را از استخدام منصرف کند. اگر وب‌سایتی دارید که مطالب کاری و نمونه‌کار‌هایتان را در آن به اشتراک می‌گذارید، لینک آن را به همراه رزومه پیوست کنید.

 

۳. برای گرفتن ایده کسب و کار از وب‌سایت‌ها وموتور‌های جست‌و‌جو کمک بگیرید

بسیاری از شرکت‌ها فرصت‌های شغلی موجود خود را در برنامه‌های جست‌و‌جوی مشاغل آگهی می‌کنند. برای یافتن شغل محبوبتان می‌توانید در سایت‌های کاریابی مختلف جست‌و‌جو کنید. این‌گونه وب‌سایت‌ها از طریق فیلتر‌های متعدد، مانند عنوان شغل، میزان حقوق و محل کار، به شما این امکان را می‌دهند که مناسب‌ترین موقعیت را پیدا کنید؛ علاوه بر این، وب‌سایت‌های مختلفی برای کاریابی در صنایع و زمینه‌های مختلف وجود دارند مثل کاربوم ، ایران تلنت ، جاب ویژن و…

برای با خبر شدن از تمام موقعیت‌های موجود باید در جست‌وجو به قدر لازم دقت داشته‌باشید. اگر می‌خواهید در شرکت یا سازمان خاصی مشغول به کار شوید، مستقیم به بخش «مشاغل» در وب‌سایت آن شرکت مراجعه کنید. زمانی که برای یک موقعیت شغلی در وب‌سایت شرکتی درخواست می‌دهید، نامه‌ی درخواست شما برای نرم‌افزار جست‌و‌جوی متقاضی آن شرکت ارسال می‌شود.

4. می‌توانید در یک اپلیکیشن کاریابی عضو شوید

اگر می‌خواهید به‌ صورت آنلاین درخواست کار دهید، باید صفحه‌ای شخصی در وب‌سایت‌ها یا برنامه‌های کاریابی درست کنید. برای این‌ کار فقط به یک نام کاربری و رمز عبور نیاز دارید. از جمله اپ های معروف کاریابی میتوانیم دیوار ، ایران استخدام ، LinkedIn Job Search را معرفی کنیم که با کلیک روی هرکدام میتوانید دانلودشان کنید.

بعضی از سایت‌ها به صورت خودکار مشاغل متناسب با رزومه‌ی شما شناسایی می‌کنند و در اختیارتان قرار می‌دهند. اطلاعات رزومه را بررسی کنید. مطمئن شوید که آن‌ها را به‌درستی وارد کرده‌اید.

اپلیکیشن های کاریابی اینترنتی

 

5. پشتکار داشته‌باشید و  ارسال درخواست را متوقف نکنید

پیدا کردن حرفه‌ی جدید زمان‌بَر است؛ پس نا‌امید نشوید و ارسال درخواست را متوقف نکنید. حتی اگر برای مشاغل بسیاری درخواست داده‌اید، هم‌چنان شبکه‌ی ارتباطی مجازی یا حقیقی خود را حفظ کنید. ارتباطات گسترده به شما کمک می‌کنند که اگر برای شغلی آگهی منتشر نشده‌است، از طریق دوستان از آن باخبر شوید.

در این مدت، از حمایت و پشتیبانی خانواده و دوستانتان بهره‌مند شوید و اعتمادبه‌نفستان را از دست ندهید. اگر با امیدواری و تلاش به جست‌و‌جو ادامه دهید، سرانجام موفق خواهید شد که کاری را متناسب با شرایطتان پیدا کنید.

۵ ویژگی ایده کسب‌ و کار اینترنتی موفق!

معیارهای مشاغل اینترنتی موفق کوچک و بزرگ ندارد! هر کسب‌وکاری در صورتی موفق به حساب می‌آید که ویژگی‌های زیر را داشته باشد:

زیروبم بازار را می‌شناسد

هدف از وجود هر کسب‌وکاری ارائهٔ ارزشی به مشتریان و کسب سود در مقابل است. برای اینکه ارزش خلق کنیم، اول باید ببینیم اوضاع بازار از چه قرار است.

برای مثال، چه محصولات یا خدماتی با چه ویژگی‌هایی عرضه می‌شوند، وضعیت قیمت‌گذاری چگونه است، رقبا چه مزیت‌هایی دارند و آن‌ها چه ارزش‌هایی خلق کرده‌اند.

شناخت بازار کمک می‌کند جایگاه خود در آن پیدا کنید. ببینید در کدام گوشهٔ بازار هنوز جا برای کار وجود دارد یا کدام گوشه دست‌نخورده باقی مانده است.

ممکن است تغییری کوچک مثل اضافه‌کردن یک ویژگی به محصول یا ارائهٔ خدمات پس‌ازفروش قوی‌تر شما را از رقبا جلو بیندازد.

هر ایده کسب و کار مخاطب و بازار هدف مشخصی دارد


کسب‌وکار موفق می‌داند قرار است محصول یا خدمت خود را به چه کسانی ارائه کند. این افراد ویژگی‌های مختلفی مثل سن، جنسیت، شغل و محل زندگی دارند که باید مشخص شود.

شناخت بازار هدف از ۲ جهت اهمیت دارد:

۱. محصول یا خدمتی ایجاد کنیم که دقیقاً برای برطرف‌کردن نیازهای این افراد طراحی شده باشد. به‌علاوه، تجربه‌ای ایجاد کنیم که برای این افراد رضایت‌بخش باشد تا باز هم ما را انتخاب کنند.

۲. از کانال و به زبانی با این افراد ارتباط بگیریم که می‌دانیم به آن پاسخ می‌دهند.

مثلاً برای ارتباط‌گرفتن با زنان بالای ۵۰ سال نمی‌توانیم از همان زبان و کانالی استفاده کنیم که دختران ۲۰ تا ۳۰ از آن استقبال می‌کنند.

 

می‌تواند ساده‌تر از دیگران مشکل مشتری را حل کند

در دنیای رقابتی کسب‌وکارهای اینترنتی، به‌شرطی موفق می‌شوید که بتوانید ساده‌تر از دیگران مشتری را به راه‌حل مشکل خود برسانید؛ یعنی راه‌حلی که هم برای کم‌هزینه‌تر باشد، هم به تلاش کمتری نیاز داشته باشد و هم راحتی و سادگی را برای مشتری فراهم کند.

هدف خود را می‌شناسد 

اولین نتیجهٔ هدفمندی این است که زمان و هزینهٔ خود را هدر نمی‌دهید؛ چون می‌دانید دنبال چه چیزی هستید و چه چیزهایی برایتان مهم است.

برای مثال، هدف شما این است که از کسب‌وکار فروش اینترنتی اسباب‌بازی‌های چوبی درآمد بیشتری کسب کنید. برای این کار ۲ راه دارید:

۱. محصول خود را در بازار جهانی هم بفروشید

۲. هزینهٔ تولید را کاهش دهید

هر کدام را که انتخاب کنید، به‌سوی همان حرکت می‌کنید و در زمانی که مشخص کرده‌اید، به آن دست می‌یابید.

یک مثال دیگر هم بزنیم؟ مثلاً یک نفر با مهارت تولید محتوا و سئو سایتی برای ارائهٔ خدمات راه‌اندازی می‌کند. در مرحلهٔ اول، هدف او جذب کسب‌وکارهاست و در ادامه هم می‌خواهد با جذب افرادی با مهارت‌های مشابه با خود تیم‌سازی کند تا بتواند کار خود را گسترش دهد.

رسیدن به هدف دوم در گرو دستیابی به هدف اول است؛ چراکه کمک می‌کند افراد بیشتری را قانع کند همکاری با او سودآور است.

 

با توانایی‌ها و ظرفیت‌های خود آشناست

درست است که همیشه جا برای بهبود وجود دارد؛ ولی نباید دربارهٔ ظرفیت‌ها و توانایی‌های خود دچار اشتباه شوید!

مثلاً اگر نویسندهٔ محتوای فریلنسر هستید و برنامهٔ شما برای افزایش درآمد این است که روزی یک مقالهٔ ۴ هزار کلمه‌ای بنویسید، ممکن است از واقع‌گرایی دور شوید.

جدا از پیداکردن پروژه‌هایی که چنین حجمی از کار بطلبند، هر روز ۴ هزار کلمه نوشتن، توانایی‌ها و خلاقیت شما را تحلیل می‌برد؛ چون در چنین کارهایی زمان استراحت به‌اندازهٔ زمان کار اهمیت دارد.

شاید هم بخواهید با راه‌اندازی آنلاین شاپ درآمدی برای خودتان دست‌وپا کنید؛ ولی به یک سری مسائل قبل از شروع فکر نکنید، کارتان خراب می‌شود:

نحوهٔ ارسال
اندازهٔ سبد خرید (مثلاً فروش جوراب خوب است، ولی سبد کوچکی دارد؛ باید قبل از راه‌اندازی، فکری برای نحوهٔ ارسال و هزینهٔ آن کنید!)
حاشیهٔ سود
انبارداری
ظرفیت تولید محتوا
امکانات موردنیاز برای تولید محتوا
بودجهٔ تبلیغات
نحوهٔ تامین محصول

5 ویژگی کسب و کار اینترنتی موفق

حرف پایانی

راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی نیاز به صبر و حوصله زیادی دارد. کاری نیست که فکر کنید به سادگی انجام می‌شود، بله شاید نیاز به فعالیت فیزیکی شدیدی نداشته باشد، ولی قطعاً نیاز به فکر زیادی دارد. شما باید فکر کنید که چه محتوایی تولید کنید تا مردم به آن علاقه نشان دهند. باید محتوای شما چه در شبکه‌های اجتماعی باشد چه در سایت ساده، گیرا، جذاب و حل‌کننده یک نیاز باشد. همچنین باید ماه‌ها تلاش کنید تا بتوانید خودتان را به عنوان یک فروشگاه آنلاین یا یک کسب و کار اینترنتی مطرح کنید. اما این تلاش‌ها و صبر‌ها بدون شک ارزشمند هستند. زمانی که کسب و کار شما به جایگاه اصلی خودش برسد، فروش فوق‌العاده آن را حس خواهید کرد.

اشتراک گذاری:

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

2 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • تشکر فراوان بابت مقاله بسیار عالی تون
    واقعا مقاله ای پر از ایده های ناب کسب وکار متناسب با نیاز امروزه جامعه👌💥

  • متشکرم از مقاله عالیتون بسیار مقاله مفید ،کاربردی و بروزی بود⭐️💯

دیدگاهتان را بنویسید

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید
ما معمولاً در چند دقیقه پاسخ می دهیم